Kuten osa lukijoista saattaakin jo tietää, niin kehitteillä on USB Type-C -niminen standardi, joka toisi mukanaan kummin päin tahansa toimivat liittimet ja portit. Tuloksia saatanee kuitenkin odottaa vielä useampi vuosi, kuten kaikkien muidenkin uusien standardien kanssa. REMAX KingKong sen sijaan tarjoaa väliaikaisen ratkaisun uusista USB-porteista ja kaapeleista haaveileville.

Kyseessä on USB-kaapeli, jonka toisesta päästä löytyy muuten normaalia USB 3.0 tai 2.0 liitintä muistuttava pää, mutta dataa ja virtaa siirtävät pinnit on sijoitettu jomman kumman reunan sijaan keskelle. Näin ollen liitin sujahtaa perinteiseen USB-porttiin kummin päin tahansa. Kaapelin toinen pää taas sisältää perinteisen Micro USB -liittimen. Yksi kaapeli on metrin pituinen ja maksaa noin 10 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliXinxun X43 Mini Hexacopter on pieni ja halpa heksakopteri
Seuraava artikkeliAutothysis128t – SSD-levy, joka tuhoutuu tekstiviestin voimalla