älykello

Apple julkisti hiljattain oman näkemyksensä älykellosta, mutta vieläkään ei varsinaisesti päästy eroon kyseisten laitteiden suurimmasta haittatekijästä eli heikosta akkukestosta. Tarjolla on kuitenkin ratkaisu, vaikka moni ei tunnu siitä edes tietävän. The No Charge Smart Watch nimittäin tikittää ja ilmoittaa saapuvista tekstiviesteistä jopa vuoden ilman lataamista.

Kello yhdistetään iPhone- tai Android-puhelimeen Bluetoothin avulla ja härveli ilmoittaa muun muassa saapuvista puheluista ja tekstiviesteistä sekä kalenterimerkinnöistä. Laitteen sivunäppäimillä voi taas kontrolloida vaikkapa musiikin toistoa tai ottaa kuvia. Yhden kellon hinta on noin 140 euroa, joten se on jopa suhteellisen halpa älykelloksi. Tietty pitkän akkukeston kustannuksilla on juoduttu luopumaan värinäytöstä ja jäljelle ovat jääneet oikeastaan vain erilaisista tiloista kertovat ikonit.

Lähde

Edellinen artikkeliTutkijat kehittivät ”näkymättömyysviitan” linssien avulla
Seuraava artikkeliXinxun X43 Mini Hexacopter on pieni ja halpa heksakopteri