Seatylock tarjoaa jälleen yhden uuden tavan lukita polkupyörä

Pikkuhiljaa voi alkaa sanoa, että erilaisista yrittäjistä ei ole ainakaan pyörän lukitussysteemien suhteen pulaa. Tällä kertaa mukaan hyppää Seatylock, joka muuttaa istuimen murtoyrityksiä kestäväksi lukoksi.

Ideana on ollut kehittää mahdollisimman kestävä lukko, joka kulkee myös helposti mukana. Istuimeen upotetun härvelin saa pujotettua pyörän rungon ympärille ja sen teräksestä tehty 90cm pitkä lukkoketju kestää niin voimapihdit kuin vasaran iskutkin. Tästä huolimatta Seatylockin pitäisi olla ergonomisesti yhtä mukava kuin normaali satula.

Kirjoitushetkellä härvelin sai napattua mukaansa noin 65 eurolla ja saatavilla on kaksi erilaista istuinmallia, joista toinen soveltuu matkapyöräilyyn ja toinen rauhallisempaan menoon. Täytyy myöntää, että aika vaikuttavalta mekanismilta tuo näyttää, ellei sitten itse lukko ole laitteen heikoin lenkki.

Lähde