Japani on tunnettu niin roboteistaan kuin myös muista omalaatuisista härveleistään. Välillä kyseisen maan leikkikalutkin vaikuttavat ainakin kirjoittajan mielestä länsimaisia vastineita sympaattisemmilta. Näin on myös rumpuja paukuttelevan Mr. Knocky:n tapauksessa.

Kyse on paristoitta toimivasta härvelistä, joka periaatteessa toistaa käyttäjänsä käsien heiluttelun vaijereiden avulla. Laitetta voi käyttää joko rummuttamalla kontrollereilla ilmaa tai sitten näpäyttämällä näitä pianon tyyliin. Jos sattuu omistamaan useamman Mr. Knockyn, niin ohjainkapulat voi kiinnittää toisiinsa soittamisen helpottamiseksi.

Lisäksi vakiorummut voi vaihtaa esimerkiksi juomatölkeiksi ja näin härvelin tuottama ääni muuttuu monipuolisemmaksi. Tietysti tällainen laite ei mullista maailmaa ja lyhehköt vaijeritkin hieman vaikeuttavat innokkaimpien rumpalien paukuttelua, mutta idea laitteen takana on kuitenkin hauska. Kyllä tällaisille muusikoille saattaisi myös muutama lantti pudota kesäisissä katuesityksissä. Japanilaisilta sivuilta sain kaivettua yhden vekottimen hinnaksi noin 25 euroa.

Lähde (Video)

Tuotteen sivut (japaniksi)

Edellinen artikkeliLumiLor – Suihkutettavaa valaistusta
Seuraava artikkeliSponsoroitu video: Hiusvaha vastaan säärivaha, kumpi voittaa?