Internetissä törmää usein pikaisesti looppaaviin GIF-kuviin. Sisältö on yleensä napattu elokuvista tai sitten tehty kokonaan kuva kerrallaan tyhjästä. Joskus näkee myös pätkiä, jotka muistuttavat muuten perinteisiä maalauksia, mutta kuvien taustalle on animoitu hieman liikettä. Nyt GIF-kuvat saa sitten myös ripustettua huoneensa seinälle Canviz-nimisen laitteen avulla.

Kyseessä on eräänlainen valokuvakehys, joka osaa toistaa animoituja kuvia. Laite pyrkii erottumaan kilpailijoistaan tyylikkäällä ulkonäöllään ja helppokäyttöisyydellään. Vekotinta ohjataan langattomasti älypuhelinsovelluksen tai tietokoneen kautta. Mukana tulevien sovellusten avulla voi asettaa mitä kuvia esitetään mihinkin aikaan ja milloin koko kehys menee ”nukkumaan”. Tieto siirtyy niin Bluetoothin kuin myös Wifin välityksellä ja tarvittaessa lisäksi USB-kaapelilla.

Yksi kehys maksaa noin 200 euroa. Vaikka idea on sinänsä ihan hauska, niin voin lähes varmasti sanoa, että itse ainakin väsyisin melko nopeasti alati alusta alkaviin lyhyisiin kuvasarjoihin.

Lähde

Edellinen artikkeliTuuli Armor – Makuupussi suojelee myrskyn viskomilta kappaleilta
Seuraava artikkeliBeatballs-projekti muuttaa musiikin lihapulliksi