Oletko koskaan miettinyt, mistä aineksista suosikkikappaleesi lihapullaversiointi koostuu? Vaikka et olisikaan, niin joukko Tukholmassa sijaitsevan Hyper Island -nimisen laitoksen opiskelijoita on nyt kehittänyt systeemin, joka muuttaa minkä tahansa musiikkikappaleen lihapullareseptiksi.

Projekti kulkee nimellä Beatballs ja sen keskipisteessä on pätkä koodia, joka analysoi musiikkia ja muuttaa siitä löytyviä elementtejä ainesosiksi lihapullia varten. Sointuja makuihin yhdistävä algoritmi on kehitetty huomioiden sosiaaliset, kulttuuriset sekä historialliset aspektit. Opiskelijat ovat lisäksi väsänneet systeeminsä testaamista varten Beatballizer-nimisen laitteen, joka pyöräyttelee erilaisista ainesosista koostuvia lihapullia koemaistettavaksi.

Nyt idean keksijät keräävät rahaa Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa rakentaakseen pienemmän version lihapullakoneestaan. Projektin tukijoille on tarjolla omien soittolistojen mukaan räätälöityjä reseptikirjoja erilaisten lihapullien käsikonstein valmistamista varten.

Lähde

Edellinen artikkeliCanviz tuo GIF-kuvat kodin seinille
Seuraava artikkeliLocal Motors päätti 3D-tulostaa auton