Soittimet sisältävä ”jukeboksi” tarjoaa tyylikästä musisointia

musiikkisoitin

Vaikka jukeboksien löytäminen ei ole nykyään läheskään yhtä helppoa kuin muutama kymmentä vuotta sitten, niin ovat ne silti vielä mielenkiintoisia härveleitä. Toki idea 20 kappaleen mahtumisesta pikkuiseen kaappiin ei ole enää niin kiinnostava, kun matkapuhelimeenkin mahtuu lukemattomat määrät levyjä. Mikäli sen sijaan kaipaa aidoilla soittimilla livenä tuotettua musiikkia, niin tämä laite menee helposti nykyistenkin soittimien edelle.

Täysin automaattinen vekotin sisältää 17 sisäänrakennettua instrumenttia, joihin lukeutuvat kitaran ja rumpujen lisäksi muun muassa tamburiini, marakassit, soittokello sekä symbaali. Soittimilla musisoi pneumatiikalla toimivat vivut, jotka osaavat 13000 MIDI-, MP3- sekä karaoke-kappaletta. Musiikkia löytyy kymmenestä kategoriasta ja valinnat tehdään 15″ kosketusnäytön avulla

Tammesta valmistettuun kabinettiin ängetystä soittokoneistosta saa maksaa hieman päälle 40000 euroa, mutta ainakin tuotetun äänen pitäisi olla täysin pakkaamatonta.

Lähde