usbteline

Älypuhelimista alkaa pikku hiljaa löytyä melko paljon tehoa ja niillä voi tehdä jo lähes samoja asioita kuin perinteisilläkin tietokoneilla. Moni jää kuitenkin varmasti kaipaamaan näppäimistöä tai hiirtä yrittäessään vaikkapa kirjoittaa pidempää tekstiä puhelimellaan. UNITEK Y-3068 on USB-hubi, joka kykenee yhdistämään jopa 3 erilaista USB-laitetta älypuhelimeen.

Vekotin on kuin eräänlainen pienikokoinen telakointiasema kannettavalle tietokoneelle, mutta tämän sijasta se toimiikin matkapuhelimen kanssa. Portteihin kiinnitetyt USB-laitteet yhdistetään matkapuhelimeen OTG-tekniikan avulla. Tätä varten älypuhelin pitää kiinnittää telineeseen erillisellä USB-kaapelilla. Kolmen USB-portin lisäksi alustasta löytyy SD-muistikortinlukija sekä tietty paikka virtajohdolle. Yhden telineen hinnaksi tulee noin 40 euroa.

Sinänsä hauskaa, miten ensin haaveiltiin siitä, että kaikki tietokoneen ominaisuudet mahtuvat langattomasti taskuun ja nyt taas kehitellään systeemejä, joilla taskussa olevan tietokoneen saisi pöydälle nököttämään.

Lähde

Edellinen artikkeliNiken LED-koripallokenttä auttaa harjoittelemaan pelaamista
Seuraava artikkeliNavdy on jälleen yksi yritys projektoida infoa kuljettajan tuulilasiin