Useampikin firma on yrittänyt kehitellä omaa versiotaan auton tuulilasiin informaatiota heijastavista vekottimista. Navdy on uusi laite tällä alalla, mutta ainakin härvelin mainosvideon perusteella se lupaa tarjota suuren kasan ominaisuuksia.

Navdy on erillinen pikkuinen yksikkö, jonka voi kantaa mukanaan ja asettaa käytettävän auton kojelaudan päälle. Tiedot projektoidaan laitteesta löytyvälle 5,1″ kokoiselle läpinäkyvälle levylle. Laite voidaan yhdistää langattomasti Android- tai iOS-puhelimiin ja sille löytyy lisäksi omia sovelluksia. Tiedonsiirto onnistuu Wifi- ja Bluetooth-yhteyksien avulla ja autonkin tiedot saadaan napsittua OBD-II-väylän avulla.

Härveliä ohjataan langattomasti käsillä tehtävien liikkeiden sekä äänikomentojen avulla. Mukaan on siis koitettu työntää vaikka minkälaisia ominaisuuksia, mutta nyt kuitenkin kerätään jo ennakkotilauksia, eli projektin onnistumiseen luottavaisimmat voivat napata härvelin itselleen noin 220 eurolla.

Lähde

Edellinen artikkeliUNITEK Y-3068 muuttaa Android-puhelimen 3 USB-porttia sisältäväksi ”tietokoneeksi”
Seuraava artikkeliLiftaava robotti lähenee päämääräänsä