Kuuluisa sanontahan kuuluu: ”Leikkaa kuin lämmin veitsi voita”. Lämmitetty veitsi osoittautuukin usein hieman vaivattomammaksi tavaksi käsitellä etenkin kovempia rasvoja, mutta aina ei voiveistä jaksaisi kuumentaa esimerkiksi hanan alla. SpreadTHAT! on veitsi, joka lämpenee mainospuheiden mukaan ruumiinlämpöä hyödyntämällä.

Härveli on tehty erittäin hyvin lämpöä johtavasta titaanista ja käden lämmön pitäisi välittyä veitseen jo 20 sekunnissa. Tietty laite sopii myös esimerkiksi jäätelön tai minkä tahansa muun hankalasti leikattavan ruoan pilkkomiseen. Vekotin on lisäksi voittanut jopa iF-suunnittelupalkinnon vuonna 2014.

Yhdestä veitsestä pyydetään 15 euroa ja kahvan väriksi voi valita mustan tai punaisen. Vaikka tuotteen toiminnasta en osaa juurikaan sanoa sen kummempaa, niin on se kuitenkin mielestäni tyylikäs voiveitsi ilman lämpöominaisuuksiakin.

Lähde

Edellinen artikkeliWhooshh transport tubes – Kalojen kuljettamista patojen yli
Seuraava artikkeliUusi prototyyppipuhelin latautuu taustamölyn avulla