kissavarjo

Etenkin Aasian maissa on tyypillistä käyttää auringonkin paistaessa erilaisia varjoja suojaamaan ihoa liialliselta ruskettumiselta. Cat Stroll -aurinkovarjo suojaa ihmiselle haitallisilta UV-säteiltä ja lisäksi pitää käyttäjänsä viileämpänä kesähelteillä.

Varjon ulkopintaan on maalattu kissoja ja tassunjälkiä, jotka vaihtavat väriään valkoisesta vaaleanpunaiseen auringon säteiden voimakkuuden perusteella. Härveli estää 100% UV-säteistä ja lisäksi sen alla oleva ilma pysyy valmistajan testien mukaan jopa 13 astetta viileämpänä. Laite toimii myös sateenvarjona silloin, kun aurinko ei paistakaan. Leveyttä varjolla on avattuna 110cm verran. Vekottimen saa itselleen noin 30 euron hintaan ja mukaan tulee kantolaukku.

Varmasti auringolta kannattaa suojautua täällä Suomessakin nyt hellekausien aikana, mutta ainakin itse taidan jättää vielä erilaiset aurinkovarjot kauppojen hyllyille ja tyytyä sen sijaan luonnon tarjoamiin auringonsuojiin.

Lähde

Edellinen artikkeliMIT:ssä kehitellään systeemiä, joka löytää äänettömän videon liikkeistä ääniä
Seuraava artikkeliUlkoinen robottitukiranka auttaa työntekijöitä nostamaan raskaita esineitä