rullateline

Moni on varmasti joskus kiireissään rynnännyt WC-pöntölle ja vasta liian myöhään huomannutkin paperin olevan täysin loppu telineestä. Tähän tulokseen on ainakin tullut RollScout:n kehittänyt ryhmä.

Kyseessä on yksinkertaisesti WC-paperi teline, josta löytyy pikkuinen lamppu. Tämä vilkkuu punaisena, mikäli paperia on jäljellä alle kriittisen rajan verran. Vaikka vekotin voi aluksi vaikuttaa aivan turhalta, niin on ihmisen silmä yllättävän nopea huomaamaan tällaisen aktiivisen ärsykkeen pelkän telineessä roikkuvan paperinlopun sijaan.

Mikäli projektin Kickstarter-kampanja saa kerättyä kasaan yli 41000 euroa, niin telineen luvataan myös ilmoittavan älypuhelimeen paperin loppumisesta. Valitettavasti hieman päälle 40 euron hinta on todennäköisesti monelle liikaa pelkkää valoa vilkuttavasta telineestä. Mikäpä toisaalta estää kotirakentelijoita väsäämästä vastaavanlaista vekotinta itse.

Lähde

Edellinen artikkeliMIT kehitti pari robottisormea ihmiskäden avuksi
Seuraava artikkeliThe Defender yhdistää pippurisumutteen, kameran ja puhelimen