The Defender yhdistää pippurisumutteen, kameran ja puhelimen

Nykymaailmassa vaara voi vaania jokaisen kulman takana. Näin ainakin erilaisia turvallisuustuotteita valmistavat yritykset haluavat asiakkaidensa ajattelevan. Tällä kertaa rahoituksen tuotannolleen on kerännyt Defender-niminen vekotin, joka yhdistää pippurisumutteen, kameran sekä puhelimen ominaisuuksia.

Vekotin on pieni musta puikko, jonka avulla esimerkiksi ryöstäjien kohteeksi joutunut uhri voi yhdellä painalluksella suihkauttaa pippurisumutteet hyökkääjänsä naamalle, napata kuvan tilanteesta sekä ilmoittaa asiasta poliisille laitetta varten perustettavan palvelun avulla. Härveli toimii Android- tai iOS-sovelluksen kautta, jonka avulla myös eri tiedot lähetetään eteenpäin.

Laitteella voi myös tarvittaessa ilmoittaa tarvitsevansa hoitohenkilökuntaa vaikkapa jonkin sairauden aiheuttamien ongelmien takia. Nopeimmat tilaajat saavat suojauspuikon itselleen noin 120 euron hintaan ja mukaan sisältyy vuoden käyttöaika härvelin hyödyntämään 24/7-tarkkailupalveluun. Kirjoittaja ei voi olla kuitenkaan yhdistämättä tätä systeemiä erään yhdysvaltalaisen animaatiosarjan jaksossa esiteltyyn turvapalveluun.

Lähde