Suurissa yleisötapahtumissa wc:t tuppaavat aina loppumaan kesken, vaikka niitä iso rivistö olisikin. Sama ongelma esiintyy myös ostoskeskusten parkkipaikkojen keskuudessa esimerkiksi jouluruuhkan aikaan. Jälkimmäisissä vapaat paikat näkee kuitenkin yleensä suhteellisen kätevästi vihreiden ja punaisten valo-opasteiden avulla. Tooshlights on yritys, joka pyrkii tuomaan samankaltaisen tekniikan suuriin wc-tiloihin.

Firman kehittämä systeemi näyttäisi nopeasti, mistä löytyy vapaa wc-koppi. Näin ollen hädässä olevan käyttäjän ei tarvitsisi kokeilla jokaista kahvaa päästäkseen istunnolle. Mukaan koitetaan myös kehittää mobiilisovellusta, joka osaisi etsiä asiakkaille esimerkiksi lähimmän vapaan vessan. Järjestelmää voisivat käyttää myös wc-tilojen siisteydestä huolehtivat tahot, jotka voisivat sen avulla tarkastaa ne pöntöt, joissa asiakkaat eivät syystä tai toisesta halua asioida.

Lähde

Edellinen artikkeliMies kuntoutui vakavasta sairaudesta pelaamalla konsolipelejä
Seuraava artikkeliSyötävät leivosmuotit helpottavat herkkujen syömistä