Etenkin suurissa aasialaisissa konserteissa ei voi olla törmäämättä erilaisiin valotikkuihin, joita lukuisat ihmiset veivaavat musiikin tahdissa. Sony kokeili jo vuonna 2012 prototyyppejä yleisölle jaettavista valoista, joiden värejä konserttien visuaalisesta sisällöstä vastanneet henkilöt saattoivat vaihdella langattomasti. Nyt tällaisille vekottimille on sitten haettu Yhdysvaltain telehallintoviraston lupaa, joten laitteita saatetaan alkaa valmistaa suurempaankin levitykseen.

Yllä olevalla videolla esitellään valojen muutaman vuoden takaisia prototyyppimalleja. Nyt tikut on vaihdettu rannekkeeksi, mutta toimintaperiaate on muuten sama. Vekottimet tietty toimivat vain niiden konsertinjärjestäjien tapahtumissa, joista sopiva lähetin löytyy. Näin ollen on hauska nähdä, millä taktiikalla Sony pyrkii levittämään nämä härvelit kuluttajien ranteisiin. Maksumieheksi tosin varmaankin joutuvat konserteissa kävijät, sillä jostainhan pussista tällaisetkin hilavitkuttimet täytyy maksaa.

Lähde

Edellinen artikkeliAutojen ilmanvastusta voitaisiin tulevaisuudessa vähentää automaattisilla muodonmuutoksilla
Seuraava artikkeliTiedemiehet kehittivät ennätyksellisen vahvan magneetin