Kuten olen aiemminkin jo todennut, laitteet vain pienenevät, mutta akut ovat yleensä se rajoittava tekijä vekottimien koon laskemisessa entisestään. Esimerkiksi nyt pinnalla olevat älykellot omaavat lukemattomat määrät ominaisuuksia, mutta montaa tuskin innostaa olla lataamassa rannekelloaan jopa päivittäin. Tiistaina Kikcstarter-rahoituspalveluun ilmestyvä Moment-älykello sen sijaan tarjoaa jo varsin kohtuulliselta kuulostavaa 30 päivän valmiusaikaa yhdellä latauksella.

Akun kestävyyttä on saatu parannettua valitsemalla älykelloon taipuva E ink -tekniikkaan perustuva näyttö. Tämän lisäksi älykello on todella ohut ollessaan ainoastaan noin 0,9mm paksuinen ulkoreunoiltaan. Laitteesta löytyy myös suurehko kosketusnäyttö, jolle on onnistuttu ahtamaan täysi QWERTY-näppäimistö ja lisäksi kelloa heiluttelemalla voi ohjata muita laitteita. Vaikka härvelin hinnasta ei ole vielä mitään tietoa, niin kyseessä on silti aika mielenkiintoinen haastaja nykyisille älykelloille.

Lähde

Edellinen artikkeli3D Systems esitteli 3D-tulostimista koostuvaa tuotantolinjaansa
Seuraava artikkeliPocket Reel on lähes vavaton onki