Pocket Reel on lähes vavaton onki

pocket_reel

Erilaisia kokoontaittuvia onkia on vaikka millä mitalla, mutta yleensä näistä saa kuitenkin kasattua täysimittaisen ongen vapoineen. Pocket Reel on sen sijaan helposti mukana kulkeva kalastusväline, josta ei löydy kuin lyhyt kahva.

Onkisetti kulkee pikkuisessa muoviputkilossa, joka sisältää kaiken kalastamiseen tarvittavan aina ongenkoukuista varasiimaan. Vekotin perustuu filmipurkista väsättyyn retkionkeen, mutta parantaa ideaa muun muassa tukevammalla ja kestävämmällä kahvaosalla. Härveli pysyy kalastajan kädessä kameroista löytyvien hihnojen tyylisellä ratkaisulla ja siima kelataan takaisin yksinkertaisesti pyörittämällä sitä kahvan ympärille. Tietty kuka tahansa voisi väsätä tällaisen vastaavan systeemin itsekin, mutta hieman päälle 10 euroa maksava setti sisältää kuitenkin kaiken tarvittavan valmiiksi pakattuna ja koottuna pieneen tilaan.

Lähde