Voin sanoa, että itsekin tulee välillä käytettyä tablettia erilaisten ruokareseptien lukemiseen internetistä. Drop on keittiövaaka, joka osaa yhdistää itsensä iPadiin ja kertoa tismalleen tarvittavien ainesosien määrät.

Drop:n mukana tulevan ohjelmiston kautta voi selata erilaisia reseptejä. Tämän lisäksi vaaka osaa tunnistaa siihen asetettavan sekoitusastian massan ja poistaa sen punnitustuloksista. Laitteen erottaa muista vastaavista kuitenkin se, että tabletilta löytyvästä ohjelmistosta voi helposti asettaa reseptin muut ainesosat seuraamaan jonkin tietyn aineksen määrää. Esimerkiksi, jos jauhot sattuvat olemaan vähissä, voi softasta löytyvää likusäädintä vetämällä skaalata muiden ainesosien osuuden hyllystä löytyvien jauhojen määrän mukaisiksi.

Lisäksi ohjelmisto osaa ehdottaa vaihtoehtoisia korvikkeita mahdollisesti puuttuvien elintarvikkeiden tilalle. Tuotetta on tällä hetkellä mahdollista ennakkotilata noin 60 euron hintaan laitteen kotisivuilta.

Lähde

Edellinen artikkeli[Konsepti] Suunnittelija kehitteli partahöylän pelkästä paperista
Seuraava artikkeliSkunk – Desert Wolf julkisti mellakoiden kontrollointiin soveltuvan robottikopterin