liinapöytä

Näin kesällä moni varmasti haluaa tallustaa ulos nurmikolle syömään eväitä. Toisille kelpaa pelkän ruohon päällä istuskelu ja toiset taas tahtovat jonkin alustan ruoilleen ja tavaroilleen. Napkin Table on samalla nerokas ja samalla melko eriskummallinen tapa yhdistää retkipyötä ja lautasliinat.

Vekottimen käyttämistä varten vaaditaan kaksi ihmistä, jotka ripustavat liinan vastakkaiset päät kaulansa ympärille. Näin henkilöiden välille muodostuu pöytämäinen alusta, josta löytyy muun muassa kaksi reikää juomatelineeksi. Laite on kehitylty Tunghain yliopistossa Taiwanissa, mutta kyseessä on ainakin tällä hetkellä ainoastaan opiskelijoiden suunnitteluprojektin tulos.

Vaikka vekotin ei ehkä olisikaan se kaikkein käytännöllisin tapa nauttia aterioita ulkona, niin kyllä tällaista käyttämällä saisi varmasti hymyn muiden puiston käyttäjien naamalle.

Lähde

Edellinen artikkeliCLM 2 -magneettilevitaatioalusta herättää varmasti hämmästystä
Seuraava artikkeliPieni sensori kertoo, milloin on aika hörpätä lasi vettä