https://www.youtube.com/watch?v=XzxO_72nYjo

Älykelloja on alkanut taas ilmestyä markkinoille, mutta nykyisetkin mallit tuppaavat vielä olemaan suurikokoisia ja ainoa niistä löytyvä pieni asia on näyttö tai akun kapasiteetti. Näin ollen monikaan ei ole innnostunut panostamaan matkapuhelimen hintaa ranteeseen kietaistavasta älylaitteesta. Glance on sen sijaan pikkuinen härveli, joka tuo älykelloista löytyvät ominaisuudet normaaliin rannekelloon.

Vekotin on pieni palikka, joka työnnetään kellon rannekkeen ja ranteen väliin. Siitä löytyy pikkuruinen muutaman merkin kerrallaan esittävä näyttö, jonka avulla voi nopeasti tarkastaa vaikkapa kuka soittaakaan taskusta löytyvään puhelimeen. Lisäksi härveli osaa hyödyntää myös täällä hilavitkutin.com:ssa esiteltyä Spritz-nimistä systeemiä pidempien tekstipätkien pikaiseen toistamiseen.

Laitetta voi myös käyttää liikkeitä tunnistavana ohjaimena ja siitä löytyy myös fyysinen painike, jolla voi vaikkapa lähettää esikirjoitettuja tekstiviestejä puhelimeen huonolla hetkellä soittaville henkilöille. Palikan saa itselleen panostamalla hieman alle 50 euroa tämän Kickstarter-kampanjaan.

Lähde

Edellinen artikkeliLisättyä todellisuutta hyödyntävä ”peili” auttaa valitsemaan meikkejä
Seuraava artikkeliTietokone läpäisi Turingin testin ensimmäistä kertaa historiassa