bdfacts

”Vanhuuttaan” päivittelevät nuoret ihmiset ovat jo muodostuneet eräänlaiseksi vitsiksi. Vaikka itselläkin on ikää vasta muutaman vuoden yli 20, niin silti on kuitenkin hauska muistella mitä kaikkea kehitystä ja muutosta oman elämän aikana on tapahtunut maailman mittakaavassa. Nyt oman historiansa aikaiset tapahtumat näkee kätevästi syöttämällä you.regettingold.com-sivustolle syntymäpäivänsä.

Internetpalvelu muun muassa laskee tarkalleen montako päivää käyttäjä on elänyt ja kertoo keiden kahden julkisuudenhenkilön yhteenlaskettu ikä täsmää tähän lukemaan. Tämän lisäksi systeemi kertoo muun muassa keskimääräisen sydämenlyöntien määrän kunkin ikäiselle henkilölle sekä tietty muutamia tapahtumia vuosien varrelta.

Vaikka tällaiset tiedot voisi kerätä tietty itsekin internetin tietolähteiden avulla, niin mielestäni tällaiset palvelut tuovat kuitenkin mukavaa ja helppoa viihdettä arkeen. Muistakaa kuitenkin syöttää päivämääräkenttään ensin kuukausi ja sitten päivä.

Lähde

Edellinen artikkeliStartup kehitti matkapuhelimiin sopivan mikropiirin, joka kykenee näyttämään pieniä 3D-hologrammeja
Seuraava artikkeliJyrobike helpottaa pyörällä ajamisen oppimista