hilakuva

Viimeistään nyt ihmiset alkavat kaivaa polkupyöriään talvisäilytyksestä, joten erilaiset pyöräilyyn liittyvät hilavitkuttimet pulpahtavat taas pinnalle. Tällä kertaa sain omaan kokeiluun NOOX BikeBit:n, joka pitää pyöräilijän matkapuhelimen aina näkyvillä.

Testasin koteloa pikkuisella 27km pyörälenkillä vaihtelevassa maastossa. Käytössä oli Sports Tracker -sovellus ja kiinnitin huomiota etenkin karttanäkymän seuraamiseen laitteen avulla. Vaikkakin pussukka vaikuttaa aluksi melko suurelta, pitää se silti pienemmänkin matkapuhelimen hyvin kohdillaan. Tosin olisin itse ehkä toivonut telineelle hieman enemmän jämäkkyyttä, sillä välillä kaikkien puhelimen ominaisuuksien käyttäminen ei ollut turhan helppoa, vaikka kosketusnäyttö toimikin päältä löytyvän suojakalvon lävitse.

bikebit

Kotelon suuri koko tarjoaa kuitenkin myös hyvin talletustilaa esimerkiksi paperisillekin kartoille. Miinuksena voisin mainita laitteen kiinnitykseen tarkoitetut tarranauhat, joista toinen petti muutaman ajokerran jälkeen kokonaan. Ongelman saisi toki korjattua nopeasti ompelutarvikkeilla, mutta toivoisin silti edes hieman kestävyyttä tällaisenkin halpatuotteen osalta. Vekottimia saa muun muassa Superkauppa.fi:stä noin 15 euron hintaan.

Toim. Huom. Superkauppa.fi on osa samaa mediakonsernia Hilavitkutin.com-blogin kanssa.

Linkki tuotesivulle 

 

 

Edellinen artikkeliKamera ja muistikortti säilöivät kuvat kaksi vuotta merenpohjassa
Seuraava artikkeliOutRunner on robotti, joka kiitää jopa yli 30km/h