Matkapuhelimille on lukuisia erilaisia suojakuoria, jotka tuovat mukanaan kokonaan uusia ominaisuuksia kännykkään tai esittävät ilmoituksia esimerkiksi saapuvista tekstiviesteistä. Kaikki eivät kuitenkaan välttämättä halua asettaa jo nykyisellään pienten akkujen rajoittamien laitteiden ympärille lisää virtaa imeviä komistuksia. Lunecase sen sijaan on älykäs älypuhelinkotelo, joka ei käytä tavallaan ollenkaan akun virtaa.

Suojakuori perustuu siihen, että se osaa ottaa tarvitseman virtansa pienten LED-polttimoidensa käyttöön puhelimen sähkömagneettisesta säteilystä. Lunecase sopii kaikille iPhone 5 -malleille ja se kykenee esimerkiksi ilmoittamaan saapuvista tekstiviesteistä ja puheluista. Tämän lisäksi vekotin tietty myös suojaa puhelinta kolhuilta.

Kuori on tällä hetkellä Kickstarter.com:ssa keräämässä rahoitusta ja kirjoitushetkellä se irtosi projektin tukijoille halvimmillaan hieman alle 30 euron hintaan. Ei tällaisesta varmasti mitään hirvittävän suurta käytännön hyötyä sen tarjoaman suojan lisäksi ole, mutta eipä se ainakaan kuluta matkapuhelimen virtalähdettä.

Lähde

Edellinen artikkeliSony demosi uusia lisätyn todellisuuden järjestelmiään
Seuraava artikkeliSCiO tuo uuden aistin älypuhelimiin