Nykyään erilaisten rakennusosien kiinnittämiseen on monenlaisia ratkaisuja oli kyseessä sitten vaikka talon seinät tai yksittäisen huonekalun jalat. Virolainen Unepesa sen sijaan kehitti sängyn, joka pysyy koossa ilman ulkoista apua.

Firman valmistamat sängyt ovat 100% puuta ja ne saa kasaan sijoittamalla palaset oikeassa järjestyksessä paikoilleen ikään kuin hirsimökkiä rakennettaessa. Sänkynsä puumateriaaliksi voi valita koivun, lepän, tammen tai saarnen. Lisäksi tilaaja voi määritellä haluamansa viimeistelyn värityksineen materiaalillensa.

Koska sängyt tosiaan kasataan 4-5 cm paksusta puusta, ovat ne myös melko painavia ja kookkaita. Näin ollen 160cm X 200cm patjalle suunniteltu sänkykin vie tilaa jopa 210cm X 250cm. Patjat eivät sisälly tuotteiden hintaan ja tarkemman arvion kustannuksista saa ottamalla valmistajiin yhteyttä heidän nettisivuilta löytyvän kaavakkeen kautta. Ei tällaista ehkä kerrostaloon kantaisi, mutta toisaalta kyseisessä sängyssä on varmasti helppo vetää hirsiä!

Lähde

Edellinen artikkeliEsittelyssä NOOX:n valmistamat linssiadapterit matkapuhelimeen
Seuraava artikkeliFingerReader auttaa sokeita lukemaan kirjoja