Valtavaa versiota Jenga-pelistä pelataan kaivureilla ja traktoreilla

Caterpillar eli lyhemmin CAT on yhdysvaltalainen yritys, joka on tunnettu muun muassa valtavista puskutraktoreistaan ja kaivureistaan. Nyt kyseinen pulju päätti väsätä mainosvideon, jossa erilaiset työkoneet pelaavat Jenga-nimistä peliä, joka tunnetaan myös nimellä huojuva torni. Tässä pelissähän on tarkoitus vuorotellen poistaa yleensä puisia palikoita tornin keskiosista ja asettaa ne sitten sen päälle romahduttamatta rakennelmaa. CAT:n versiossa kaikki oli hieman suurempaa.

Isoilla työkoneilla pelatusta versiosta löytyi 27 puista palaa, joista jokaisella oli painoa 270kg, eli koko rakennelman massa oli noin 7300kg. Peliä pelaamalla erilaiset koneet esittelevät sitä, kuinka tarkkaan tuollaisilla suurillakin härveleillä voi tehdä asioita. Tällaisen mainostempauksen takana on tietysti paljon valmistelua ja ”kulissien takaa” kuvatussa videossa pääseekin näkemään ja kuulemaan hieman siitä, miten mainos saatiin kasaan.

Lähde (video)