Laboratory_chemicals Kuva: WikiMedia

3D-tulostamiseen liittyvät tekniikat sen kuin kehittyvät päivä päivältä. Nyt Yhdysvalloissa on onnistuttu kehittämään 3D-tulostin, joka kykenee tuottamaan kanaloihin munia kanojen haudottavaksi.

Tutkimusprojektin takan hääräävien tiedemiesten mukaan nämä tulostetut munat olisi mahdollista hautoa aivan normaaleiksi eläviksi kanoiksi ja kukoiksi. Systeemi kehitettiin asettamalla hieman normaalia 3D-tulostinta muistuttavan härvelin ruiskuihin sillistä saatua solukkoa sekä bakteeriperäistä kuravettä. Vaikka kaikki ihmiset eivät vielä välttämättä ole vakuuttuneet tämän artikkelin epäaitoudesta, niin loppuun voitanee todeta hyvää aprillipäivää kaikille!

Lähde

Edellinen artikkeliFoodini pyrkii tuomaan ruokaa pursottavan 3D-tulostimen kuluttajien saataville
Seuraava artikkeliThe Tilt Alarm – nerokas herätyskellosovellus älypuhelimeen