https://www.youtube.com/watch?v=89Cn0KUgnRo

Arduino on yhdestä mikropiiristä koostuva mikrokontrolleri, joka on melko suosittu erilaisten rakentelijoiden keskuudessa. Vaikka kyseinen härveli on jo itsessään melko pienikokoinen vekotin, niin ei se estänyt MicroView:n tekijöitä kyhäämästä siitä vieläkin kutistetumpaa versiota.

MicroView:stä löytyy normaalin Arduinon ominaisuuksien lisäksi pieni 64X64 pikselin kokoinen OLED-näyttö. Näytön avulla voi vaikka tulostaa debug-viestejä ohjelmoinnin aikana tai sitten sitä voi käyttää hyödyksi lopullisen rakenteilla olevan vekottimen toiminnassa. Härvelin mukana toimitetaan lisäksi kirjasto, jonka avulla on helppo luoda erilaisia grafiikoita tai tekstiä.

Virtalähteeksi kelpaa moni erilainen vaihtoehto aina nappiparistoista 16V akkuihin ja ohjelmointi hoidetaan USB-sovittimen avulla. Harvimmillaan härveliin pääsee käsiksi noin 30 eurolla ja hieman lisää maksamalla saa mukaan USB-sovittimen.

Lähde

Edellinen artikkeliAutomaattisesti porkkanoita kuoriva linjasto
Seuraava artikkeli[Konsepti] Tältä voisi näyttää Applen valmistama älykravatti