Spark SpI on kämmeneen mahtuva makuupussi

minimakuupussi

Moni telttaretkillä tai armeijassa aikaansa viettänyt tietää, että makuupussin pakkaaminen voi olla yksi hankalimmista asioista. Kyseinen kappale tuppaa aina viemään melko suuren tilan vaikka sen lopulta saakin repun pohjalle rusennettua. Nyt tarjolla olisi makuupussi, joka mahtuu pakattuna jopa aikuisen kämmenelle.

Kyseistä härveliä kauppa Sea to Summit -niminen yritys. Materiaaliensa ansioista makuupussi pitää koostaan huolimatta käyttäjänsä lämpimänä. Pussissa pärjää valmistajan mukaan minimissään jopa 8 celsiusasteen lämpötilassa. Spark SpI:n kuori on Pertexin valmistamaa Quantum-materiaalia. Vuoraus taas koostuu nailonista. Tällainen härveli sopii täydellisesti käytettäväksi esimerkiksi retkipyöräilyssä, jossa ylimääräisille tarvikkeille ei yleensä ole juurikaan tilaa.

Säkkiä on saatavana joko vakiomallisena tai pitkänä versiona. Makuupusseja myydään muutaman jälleenmyyjän toimesta ja tällaisen saa itselleen 220-230 eurolla. Eri asia on sitten se, kuinka helposti tällaisen hilavitkuttimen saa käytön jälkeen puserrettua säilytyskokoon.

Lähde