Guinnessin ennätysten kirja on varmasti tunnettu myös Suomessa. Tähän teokseenhan listataan erilaisia saavutuksia mitä kummallisimmissakin lajeissa. Yksi hieman helpommin toteutettavista ennätyksistä on erilaisista ruokalajeista kyhättävät jättiversiot ja näitä onkin nähty aina valtavista pizzoista maailman pisimpiin makarooneihin. Nyt yhden tällaisen ruokalajin voi kuka tahansa tilata suoraan kotiovelleen.

Tarjolla on nimittäin edellä mainittuun kirjaankin päätynyt maailman suurin hot dog. Kyseinen nakkisämpylä painaa jopa yli 3 kg ja on noin 40 cm pituinen. Yhdestä setistä riittää siis markkinoijien mukaan ruokaa ~40 hengelle. Hodarit lähetetään ”itse koottavana” pakettina, jossa tulee mukana nakki, sämpylä, 2 ketsuppia, 1 sinappi sekä 1 kpl ”höysteitä”. Tiedossa ei ole edellä mainittujen yksiköiden kokoja, mutta luultavasti kyseessä ovat pullot tai purkit. Yksi hot dog maksaa hieman alle 70 euroa, mutta valitettavasti tällaisen toimittaminen Yhdysvaltojen ulkopuolelle voi tulla kalliiksi.

Lähde

Edellinen artikkeliFacebookissa saattaa liikkua jopa laittomia elimiä
Seuraava artikkeliTeleporttailua maailman ympäri kotisohvalta käsin