Noiseless Karaoke Mute Mic 2 mahdollistaa lauleskelun muita häiritsemättä

kuppimikki

Etenkin Japanissa ja ruotsinlaivoilla karaoke on vielä suuressa suosiossa. Mikäli sattuu kuitenkin asumaan hieman ohutseinäisemmässä kerrostalossa ja ei omaa aivan niitä huippuartistien laulajan taitoja, niin voi Noiseless Karaoke Mute Mic 2 pelastaa ylimääräisiltä huomautuksilta.

Härveli muistuttaa kaukaisesti rakennustyömailta tuttuja hengitysmaskeja. Näitä mikrofoneja voi käyttää vaikka kahta kerrallaan ja sisältä löytyvän vaahtomuovin voi tarvittaessa irroittaa ja pestä. Hilavitkutin toimii niin tietokoneiden kuin myös kännyköiden ja tablettien kanssa. Laitteesta löytyy ~2 metrin kaapeli ja mukana tulee kaikki tarvittava karaokesoftia lukuunottamatta.

Naapureiden epäonneksi tällaiset mikrofonit eivät ole aivan tajuttoman halpoja, sillä yksi kappale maksaa noin 70 euroa. Kyllä tämän ostaminen kuitenkin varmasti poliisin kirjoittaman huomautuksen maksamisen voittaa.

Lähde