https://www.youtube.com/watch?v=xvT0MCugb58

Tieteiselokuvista tutut hilavitkuttimet pilkahtavat pikku hiljaa myös nykyiseen maailmankuvaan. Tähän mennessä on jo ainakin nähty erilaisia interaktiivisia mainoskylttejä ja opasteita. Pizza Hut esittelee nyt videolla näkemyksensä tulevaisuuden ravintolapöydästä.

Yhteitstyössä Chaotic Moon Studiosin kanssa suunnitellulla pöydällä pystyisi valitsemaan kaikki pizzan ominaisuudet aina koosta täytteisiin kosketusnäytön avulla. Lisäksi laite osaisi tunnistaa käyttäjänsä matkapuhelimen NFC-sirun tai vastaavan perusteella ja näin ollen maksun voisi suorittaa suoraan yhtä nappia painamalla. Pizzaa odotellessa sitten pystyisi näpyttelemään erilaisia kännyköistä tuttuja minipelejä.

Vaikkakin teknisiltä osiltaan tällainen ratkaisu ei ole kovinkaan vaikea toteuttaa nykyisillä tekniikoilla, on se vielä kuitenkin liian kallis yleistyäkseen jokaiseen kulmapizzeriaan. Ongelmia saattaa myös aiheuttaa hygieenisyys, jos samoilla käsillä meinaa lapioida tilaamaansa pizzaa suuhunsa.

Lähde

Edellinen artikkeliSkirmos on avoimen lähdekoodin laserhippa
Seuraava artikkeliiPhone 5 jäljittää liikkeitä jopa akun ”loputtua”