minimuseo_uutiskuva

Milä tuntuisi pitää käsissään samalla aikaa ihmisen aivoja ja mammutin karvoja? Jos kiinnostus heräsi, kannattaa suunnata lähdesivustolle ja tilata itselleen pienikokoinen hartsilevy, joka sisältää harvinaisia palasia historiasta niin maapallolta kuin sen ulkopuoleltakin.

Hans Fex on hankkinut käsiinsä eräinäisiä historiallisesti merkittäviin tapauksiin liittyneitä kappaleita. Näistä mies on sitten lohkaissut pienempiä palasia ja upottanut ne lyhyen kuvauksen kanssa hartsiin. Näin ollen käsiinsä saa tavallaan pienikokoisen museon. Systeemiä myydään kolmessa koossa. Pienin malli sisältää muun muassa vanhinta koskaan kerättyä ainesta, palasen ihmisen pääkalloa sekä murusen Titanicin hylkyä.

Keskikokoinen setti lisää mukaan muun muassa palasen Marsista tullutta meteoriittiä ja osan ihmisen aivoja sekä 9 muuta kappaletta. Suurin paketti sisältääkin yhteensä jo 33 osasta, joista yhden saa tietää vasta oman settinsä saatuaan. Pakettien Kickstarter-hinnat pienestä suurimpaan ovat tällä hetkellä ~70 euroa, ~130 euroa ja ~170 euroa. Aivan halvaksi tällainen kokoelma ei siis tule, mutta olisihan se mukava pitää työpöydällä vaikkapa palasta dinosauruksen ulosteesta.

Härveleitä pääsee tilaamaan alla olevasta linkistä ja samaisesta paikasta löytyy täydelliset listat erikokoisten settien sisällöstä.

Lähde

Edellinen artikkeliPuhelimen lataamista auton tärinän avulla
Seuraava artikkeliDensity tarkkailee kaupoissa vierailevia ihmisiä