Mogees muuttaa minkä tahansa pinnan soittimeksi

https://www.youtube.com/watch?v=erz-9f4M9B4

Itsekin tulee välillä läpsyteltyä käsillä pöytää tai polvia musiikin tahdissa. Mitä jos tällä tavalla voisi sitten oikeasti tuottaa uusia kappaleita? Mogees on älypuhelimeen kytkettävä palikka, joka tekee tästä haaveesta totta.

Systeemi toimii erillisen sensorin sekä älypuhelinsovelluksen avulla. Pieni palikka kiinnitetään haluttuun kohteeseen ja sen jälkeen puhelimeen asennettu softa analysoi sen keräämiä tärähdyksiä. Sitten erilaiset värinät voidaan muuttaa erilaisilta soittimilta kuulostaviksi soinnuiksi. Tällä hetkellä tarvittava sovellus toimii iOS-laitteilla iPhone 4:stä ylöspäin ja Android 4,3 laitteilla tai uudemmilla. Sensori kytketään 3,5 mm kuuloke- ja mikrofoniliitäntään, joten sellainenkin puhelimesta olisi hyvä löytyä.

Nyt tuotteelle haetaan sitten rahoitusta vielä hieman alle kuukauden ajan ja tämän aikana härveli irtoaa joko iOS:lle tai Androidille hieman alle 50 euron hintaan.

Lähde