Siitä lähtien, kun puhelimiin alkoi tulla kosketusnäyttöjä, on käyttäjäkuntakin jakautunut kahtia. Jotkut toivovat vieläkin luureja, joista löytyisi perinteinen näppäimistö ja tarkemmin ajatellen itsellekin kelpaisi hyvin hybridipuhelin sekä fyysisellä näppäimistöllä sekä kosketusnäytöllä. iPhone Keyboard Waffle ei tuo fyysisiä näppäimiä takaisin, mutta sen sijaan helpottaa kosketusnäytöstä löytyvien kirjainten painamista.

Laite on yksinkertaisesti ohuehko muovin palanen, joka pyrkii erottamaan kosketusnäytöstä vierekkäin löytyvät kirjaimet. Hilavitkutin on suunniteltu siten, että sitä voi pitää näytössä aina silloinkin, kun ei iPhonellaan kirjoita. Tietty osittain läpinäkyvä härveli jättää taakseen hieman kohteita, mutta kehittäjien mukaan tekstinkin lukeminen onnistuu Wafflen läpi.

iPhonelle on myös saatavilla juurikin tälle härvelille sopivia koteloita, joihin näppäimistönerottelijan voi napsauttaa, kun ei sitä käytä. Toinen vaihtoehto on toki hankkia jokin langaton mininäppäimistö, mutta sellaisenkin käyttämisessä puhelimen kanssa on ongelmansa. Lisäksi Keyboard Waffle kustantaa 22,93 euroa, jolla ei välttämättä kovin kummoista ulkoista näppäimistöä vielä saa.

Lähde

Edellinen artikkeliMegaFaces – valtava neulataulu Sotšissa
Seuraava artikkeliYhdysvaltojen armeijalle kehitetään vuosia syötävänä säilyvää pizzaa