4.EVER Pininfarina Cambiano – musteeton kynä kirjoittaa lähes ikuisesti

4EVERPEN

Olipa kyseessä sitten kuulakärki-tai lyijykynä niin kummatkin tuppaavat lopulta kulumaan käyttökelvottomiksi. Vaikkakin yleensä kynän hukkaa ennen kuin sen toiminnallisuus loppuu, niin olisi loputtomasti toimiva kynä toki houkutteleva vaihtoehto. Nyt autoja suunnitteleva Pininfarina tarjoaisi tällaista kirjoitusvälinettä.

4.EVER Pininfarina Cambiano:ksi nimetty kynä koostuu alumiinista ja puusta. Kynä ei kuitenkaan omaa onttoa sisusta, jossa olisi lyijyä tai mustetta, vaan nämä on korvattu kirjoitusvälineestä löytyvällä erikoiskärjellä. Tämä osanen koostuu ethergraph:ksi kutsutusta metalliseoksesta. Vaikka kyseisen materiaalin koostumuksesta ei ole kerrottu sen enempään, voidaan olettaa, että toimintaperiaate hyödyntää metallikärjestä irtoavia pienhiukkasia.

Kynän mukana tulee kirjoitusvihko, joka on tehty ympäristöystävällisestä paperista ja on sen lisäksi vedenkestävä. Tuotteen hinnasta tai saatavuudesta ei ole valitettavasti vielä mitään tietoa.

Lähde