lovers deep

Ystävänpäivä sen kuin lähestyy ja kauppojen hyllyille alkaa taas valua muun muassa erilaisia suklaatuotteita. Toki myös kalliimpia vaihtoehtoja tämän päivän juhlistamiseen löytyy, sillä esimerkiksi hieman päälle 200000 eurolla pääsee nauttimaan vedenalaisesta ystävänpäivästä.

Mahdollisuuden tähän tarjoaa Oliver’s Travels Lovers Deep -nimisellä sukellusveneellä. Hintaan kuuluu merimatkan lisäksi shampanjaa ja ostereita sekä henkilökohtainen palvelija. Asiakkaat voivat itse valita haluamansa kohteen Karibian saarten tuntumassa, jonne haluavat sukellusveneen ankkuroituvan. Lisämaksusta pakettiin voi liittää myös esimerkiksi helikopterikuljetuksen rannalle tai shampanjatarjoilun suoraan petiin.

Valitettavasti hintaan ei sisälly lentoja Karibialle, mutta paketin muut kustannukset huomioiden se ei liene asiakaskunnalle ongelma. Sen sijaan 200000 euroon kuuluu se, että asiakkaat voivat päättää itse sukellusveneen sisätilojen designistä.

Lähde

Edellinen artikkeliDARPA haluaa itsestään tuhoutuvia mikropiirejä
Seuraava artikkeliEASYBREATH – kasvot kattava snorkkelimaski