https://www.youtube.com/watch?v=m89gVS8wIfA

Yksi kosketusnäyttöpuhelimien huonoista puolista on se, että etenkin pienemmillä malleilla sormen alle saattaa jäädä enemmänkin grafiikkaa piiloon. Sensus pyrkii paikkaamaan tämän epäkohdan tarjoamalla kosketuksia tunnistavat pinnat iPhone 5:n taakse ja sivuille.

Ulkoisesti laite muistuttaa hieman normaalia jämäkämpää matkapuhelimen suojakuorta. Sensuksesta löytyy kuitenkin kosketusnäyttöjä vastaavat pinnat niin takaa kuin sivuiltakin. Näiden toiminta eroaa normaaleista näyttötekniikoista siten, että ne pystyvät tunnistamaan myös painallusten voimakkuuden.

Härveliä voi käyttää esimerkiksi pelien sekä internetselaimen kanssa tai sitten vaikka valokuvien ottamiseen matkapuhelimen kameralla. Sovellusten täytyy kuitenkin hyödyntää tiettyä SDK:ta, joten aivan kaikki softat eivät tämän laitteen kosketuksia kuuntele. Kuori kuluttaa hieman puhelimen akkua, mutta kehittäjien mukaan vaikutus akkukestoon on hyvin pieni. Laitteita pitäisi lähteä ensimmäisille tilaajille kuluvan vuoden puoliväliin mennessä ja hilavitkuttimen suositushinta on noin 70 euroa. Tuotteen kotisivuilta voi tilata uutiskirjeen, joka ilmoittaa, kun tällaisia on ostettavissa.

Lähde

Edellinen artikkeliRobotti, joka kokeilee erilaisia keksireseptejä
Seuraava artikkeliMumble! – tekstiviestien lajittelua värinän avulla