Ruoanlaitto on taitolaji sinänsä, mutta tämä kulminoituu joskus myös yksittäisiin ruokalajeihin. Erilaisia keksejä tulee aina joskus leivottua itsekin ja resepti muuttuu sen mukaan, mitä kaapissa sattuu olemaan tai millainen asenne kokilla itsellään on päällä.

Täydellisen keksireseptin löytäminen voi kuitenkin olla hankalaa, sillä tuskin kukaan leipoo päivittäin keksejä erilaisilla säädöillä reseptin suhteen ja pidemmällä aikavälillä tuppaa unohtamaan edellisen satsin maun. Ben Krasnow kehitti robotin, joka pyöräyttää keksejä erilaisilla resepteillä.

Miehen väsäämä laite työstää keksejä yksi kerrallaan ja kaikki tuotokset ovat peräisin hieman erilaisista resepteistä. Aineiden yhdistämisen hoitaa robotti, joka tuottaa jokaiselle keksille taikinan muuttuvilla sekoitussuhteilla. Kaikki ainesosat pyörivät härvelin karusellissa ja laite laskee niitä vaa’alla olevaan mittakuppiin, jonka lukemaa systeemin ohjelmisto osaa tarkkailla.

Halutut ainesmäärät valitaan käyttäjän toimesta tietokoneohjelman avulla. Myös ainesosien sekoitus joudutaan vielä hoitamaan perinteisesti käsin ja tietty hilavitkuttimen säiliöidenkin täyttäminenkin vaatii jonkinlaista vaivannäköä.

Lähde (YouTube)

Edellinen artikkeliNameTag etsii kasvojen perusteella sosiaalisen median profiilit
Seuraava artikkeliSensus on iPhonen suojakotelo, joka tunnistaa kosketuksen