Thanko Piano Gloves tuo pianon käsiin

Muutama vuosi sitten Jyrki kirjoitti Scott Garnerista, joka oli väsännyt itselleen eräänlaiset pianohanskat. Nyt kaikki voivat saada pianon käsiinsä ilman minkäänlaisia rakenteluvaiheita.

Jokaisesta pianohanskan sormiosasta löytyy soittimen koskettimia vastaava nuotti. Vasemmalla ja oikealla kädellä on lisäksi eri oktaavi. Käsineillä ei kuitenkaan valitettavasti voi soittaa pianosta löytyviä mustia koskettimia eli ylennettyjä tai alennettuja nuotteja. Virtakatkaisin löytyy kaiutinosasta, joka sisältää lisäksi nappuloita muun muassa äänenvoimakkuuden sekä sävelen säätämiseen. Mukana on myös muutama valmis taustademo ja rytmi, joita voi käyttää soittelunsa säestämiseen. Rytmien tempon voi myös asettaa mieleisekseen.

Virtaa soitantaan saadaan neljästä AAA-paristosta. Kavereiden hämmästyttämiseksi kaiuttimen voi rullata noin 90 cm pitkän johdon avulla jonnekkin lähelle piiloon. Hanskapari irtoaa ~50 eurolla.

Lähde