automaticbox

Vaikka kissojen omistaminen on aivan mahtava asia, tuo se myös lisää askareita arkeen. Kissanhiekkalaatikon putsaaminen jätöksistä ei ole näistä hommista ehkä se mukavin. The Best Automatic Cat Litter Box hoitaa hiekkalaatikon siistimisen kissanomistajan puolesta.

Laitteen sensorit havaitsevat, kun kissa on käyttänyt laatikkoa ja poistunut siitä. Tämän jälkeen systeemi odottaa 7 minuuttia ja aloittaa puhdistuksen. Härveli ei perustu erilaisiin lapioihin tai haravoihin, joita joistain automaattilaatikoista saattaa löytyä, vaan toimii yksinkertaisesti kippaamalla koko hiekkalaatikon ympäri. Prosessin yhteydessä se sitten siivilöi kokkareet käyttämättömästä hiekasta.

Hiekaksi kelpaa mikä tahansa savipohjainen paakkuuntuva kissanhiekka ja virtalähteeksi tarvitaan seinäpistoke. Yksi automaattiboksi maksaa ~290 euroa. Vaikka tästä löytyy jopa ikkuna kissalle, niin on vaikea uskoa, että oma kuljetuslaatikoita pelkäävä eläin uskaltaisi tuonne ahtaan näköiseen härveliin sisään.

Lähde

Edellinen artikkeliSense Mother valvoo elämääsi
Seuraava artikkeliThanko Piano Gloves tuo pianon käsiin