Kolibree – maailman ensimmäinen älypuhelimen kanssa toimiva sähköhammasharja

http://www.youtube.com/watch?v=oEDMzFYqW9k

Hampaiden harjaamisen tärkeyttä jaksetaan tolkuttaa aina hammastahnamainoksista sinne lääkärin penkille asti. Totta kai purukalustonsa harjaamisella on tärkeytensä, mutta aina ei ole aikaa tai taitoa putsata niitä vaikeimpia paikkoja suustaan. Kolibree väittää olevansa maailman ensimmäinen sähköhammasharja, jonka voi yhdistää älypuhelimeen Bluetoothin avulla.

Älypuhelinsovellus analysoi hampaiden puhdistumisen edistymistä sekä näyttää aina kulloisenkin tilanteen mobiililaitteen näytöllä. Ilmainen sovellus kertoo myös muun muassa sen, kuinka kauan käyttäjä harjasi hampaitaan ja tuliko ne suun vaikeatkin paikat käytyä läpi.

Hyvistä suorituksista saa kunnianosoituksia ja jokainen harjauskerta arvostellaan 5-tähtisellä asteikolla. Tämä kannustaa etenkin lapsia yhä parempaan suuhygieniaan. Tuotetta itsessään ei voi vielä tilata, mutta laitteen kotisivuilta voi napata sähköpostiinsa uutiskirjeen, joka ilmoittaa, kun myynti alkaa.

Lähde