Lightpack lisää kuvan mukana muuttuvia valoja näytön ympärille

Televisiota voi katsella joko täydessä valaistuksessa tai sitten tunnelmallisesti pimennetyssä huoneessa. Lightpack on viritelmä, joka tuo näytöllä tai tv-ruudulla esiintyvät välähdykset ja värit myös huoneen seinille.

Systeemi koostuu näyttölaitteen taakse kiinnitettävästä moduulista, johon sitten naksautetaan LED-valonauhoja kiinni. Yhteensä setissä tulee mukana 10 tällaista 70 cm pituista nauhaa. Datasiirto taas onnistuu Micro-USB -kaapelin avulla. Lightpack vaatii siis joko Windows, Linux tai OS X -käyttöjärjestelmällä varustetun tietokoneen, johon on asennettu Prismatik-niminen softa (tai sitten rootatun Android 4:llä varustetun älypuhelimen ja sovelluksen siihen). Tämän ohjelmiston avulla laite osaa sitten pyörittää juuri oikeita värejä oikeissa kohdissa.

Tietokoneelta vaaditaan myös riittävästi tehoa, sillä värien laskeminen ei ole mikään aivan yksinkertainen prosessi. Yhden setin voi ennakkotilata noin 90 eurolla. Tämä kattaa televisiot aina 50 tuumaan asti ja suurempiin töllöttimiin tarvitsee sitten useamman Lightpackin. Toimitusten pitäisi alkaa tammikuun lopulla.

Lähde