Yellow Jacket muuttaa iPhonen tainnuttimeksi

https://www.youtube.com/watch?v=5sb3CIOVq4g

Vaikka nyt on taas joulurauhakin julistettu, niin pakkohan se on todeta, että aivan jokainen paikka ei ole koskaan sitä turvallisinta seutua. Näin ollen ihmisille myydäänkin nykyään kaikenlaisia erilaisia itsepuolustukseen tarkoitettuja laitteita. Näistä tunnetuimpia lienevät erilaiset sumutteet sekä sähkölamauttimet. Yellow Jacket muuttaa iPhonen jälkimmäiseksi.

Kännykkä on monella nykyään lähes aina mukana. Se myös yleensä on nopeasti saatavilla. Valitettavasti tällaisesta kapulasta ei juuri ole puolustautumiseen ryöstäjiä vastaan. Yellow Jacket on paksummasta päästä oleva suojakotelo iPhone-puhelimeen. Se lisää kännykän akkukestoa 20 tunnilla, mutta tärkeimpänä ominaisuutena laitetta voi käyttää lisäksi sähköisenä lamauttimena.

Härveli antaa hyökkääjälle 650000 voltin sähköiskun. Laitteen ei kuitenkaan tekijöiden mukaan pitäisi aiheuttaa mitään pitkäkestoista vahinkoa edes kohteelleen ja siitä löytyy kaksi varmistinta, joilla vältytään vahinkolaukauksilta. Yksi kotelo kustantaa noin 70 euroa ja tällaisen mukana kantamiseen vaaditaan tietty kulloisenkin maan tarvittavat luvat.

Lähde