Audi Mind Race – autokilpailu, jonka voitti keskittymällä

Autoistaan tunnettu Audi on jalkapallojoukkue FC Barcelonan pääsponsori. Tämän johdosta yhtiö lahjoittikin pelaajille uudet henkilöautot seuraavalle kaudelle. Tätä ennen saivat lahjansaajat kuitenkin ensin ajaa kilpaa Audin kyhäämällä autoradalla, jossa ajoneuvonsa sai kulkemaan aivoaalloilla.

Radalta löytyi kahdeksan vierekkäistä Audi R18 e-tron -leluautoa. Näiden vauhtia kontrolloitiin NeuroSky MindWave -nimisellä härvelillä. Autokilpailun voitti se, joka pystyi parhaiten keskittymään ajoneuvonsa vauhdittamiseen.

Radan väsäsi 20H-niminen firma, joka järjestää ja tuottaa erilaisia digitaalisia esityksiä ja sovelluksia. Aivoaalloilla toimivan kontrollisysteemin lisäksi radalle projektoitiin reaaliaikaista tilannedataa.

Kilpailemaan pääsivät pelaajien lisäksi myös 24 poikaa ja tyttöä, jotka kuuluvat Audi Attitudes -nimiseen sosiaaliseen ryhmään. Lisää kuvia autoradan ja järjestelmän kasaamisesta löytää 20H:n nettisivuilta.

Lähde