hyppystarttilaturi

Etenkin säiden viiletessä alkaa tulla selväksi se, kenen autossa on huonompi akku kuin toisten ajoneuvoissa. Jos parkkipaikalta ei löydy lataustolppaa, tarvitsee virtalähteensä tyhjentäneen auton käynnistämiseksi yleensä joko laturia tai sitten kaapeleita ja kaverin autoa. Self Charge Auto Jumper sen sijaan väittää antavansa apuvirtaa nopeasti ilman edes konepellin avaamista.

Laite kytketään käynnistettävän auton 12-voltin tupakansytyttimen liitäntään, jonka jälkeen odotetaan 10 minuuttia. Tässä ajassa härveliin varastoituneen virran pitäisi siirtyä auton akkuun. Hilavitkuttimen itsensä voi sitten ladata joko jättämällä sen kiinni kyseiseen liitäntään tai sitten kotona sähköpistokkeesta. Laitetta voi myös käyttää säilyttämään esimerkiksi kellonajan ja muut auton elektroniset tiedot akkua vaihdettaessa.

Tuotteen kerrotaan lisäksi kestävän niin kuumia kuin kylmiäkin kelejä ja se mahtuu kokonsa puolesta vaikkapa hansikaslokeroon. Yksi tällainen laturi maksaa 30 euroa. Toisaalta laitteen saamat arvostelut sisältävät niin tyytyväisiä kuin tyytymättömiäkin kommentteja sen toiminnasta.

Lähde

Edellinen artikkeliDelFly Explorer – stereonäön omaava robottihyönteinen
Seuraava artikkeliAwoX StriimLight B-10 tuo huoneeseen valoa ja ääntä