Polkupyöräilijöille on kehitelty kaikenlaisia valaistusratkaisuja, jotka toisivat nämä paremmin näkyville muille tielläliikkujille. Vaikka maapallolta löytyykin paljon moottorikäyttöisiä kulkuneuvoja, pitävät toiset enemmän hevosella ratsastamisesta. Valitettavasti näille eläimille ei ole aiemmin suunniteltu juurikaan erityisempää valaistusta. Tail Lights iskee tähän markkinarakoon.

Kyseinen ratkaisu perustuu hevosen häntään kiinnitettävään valosysteemiin. Rakenteessa on pyritty ottamaan huomioon tietty se, että tästä härvelistä ei ole haittaa hevoselle itselleen. kuudesta LED-nauhasta koostuvia valaistusratkaisuja löytyy monessa eri värissä ja ne kaikki sisältävät erilaisia efektejä vilkkumisesta himmenemiseen. Lisäksi laitteet voi asettaa kolmeen eri kirkkaustasoon, joista voimakkainta voi käyttää hätätilanteissa.

Valojen kerrotaan olevan kestäviä ja ne sietävät myös vettä. Halvimmillaan valosarjan saa noin 120 euron kickstarterhintaan.

Lähde

Edellinen artikkeliManta Resort tarjoaa mahdollisuuden yöpyä veden alla
Seuraava artikkeliDelFly Explorer – stereonäön omaava robottihyönteinen