Vaikka Erkki kirjoitti jo vuonna 2007 Dubaihin kaavaillusta, osakseen vedenalaisesta hotellista, niin ei kyseinen projekti ole vieläkään täysin valmis. Sansibarin rannikolla on sen sijaan nyt jo mahdollista nukkua kalojen seassa.

Veden alle ei ole kyhätty kokonaista hotellia vaan sen sijaan yksi ainoa huone. Kyseinen rakennelma kohoaa myös hieman vedenpinnan yläpuolelle, jos eksoottisten kalojen katselu alkaa tympimään. Parhaimmillaan vierailija pääsee kurkistamaan 4 metrin syvyyteen. Koko komistus sijaitsee 250 metrin päästä Pemba-nimisestä saaresta ja huone kuuluu Manta Resort -nimiselle lomakohteelle.

Yöpyjät kuljetetaan huoneeseensa moottoriveneellä, ja veden alle laskeudutaan portaita pitkin. Aivan tyhjää mertakaan ei tarvitse tuijotella, sillä osa alueen kaloista viihtyy kuulemma rakennelman ympärillä. Lisäksi ikkunoiden alle on asetettu spottivaloja houkuttelemaan lisää eksoottisia uimareita niiden lähelle.

Lähde

Edellinen artikkeli[Konsepti] dataSTICKIES – ohutta tallennusta
Seuraava artikkeliHevosen häntään kytkettävät valot