Toisistaan eroavia pelikortteja on 52 yhdessä pakassa, mutta pakkoja on taas lukemattomia erilaisia. Osa näistä on laadukkaampia ja osa kuluu tai hajoaa herkemmin. Nyt kickstarter.com:sta saisi itselleen hiilikuidusta valmistetut pelikortit, jotka kestävät kovempaakin käsittelyä.

Hiilikuitua käytetään yleensä kohteissa, joissa tarvitaan kestäviä elementtejä, jotka silti ovat mahdollisimman kevyitä. Materiaali siis soveltuu ominaisuuksiltaan täydellisesti myös pelikorttien raaka-aineeksi. Tuotteen kehittäjä kertoo, että ei kuitenkaan löytänyt hiilikuidusta valmistettuja kortteja markkinoilta, vaikka puusta ja metallista väsättyihin törmäsikin.

Yksi syy tähän lienee se, että valitettavasti hiilikuitu ei myöskään ole maailman halvin materiaali. Yksi tällainen kokonainen korttipakka kustantaa halvimmillaan ~75 euroa, joten aivan satunnaisen korttien läpsijän ei välttämättä kannattane näitä ostaa.

Lähde

Edellinen artikkeliPower Bacon – pekonin tuoksuinen deodorantti
Seuraava artikkeliThe Oscilloscope Watch yhdistää nimensä mukaisesti kellon ja oskilloskoopin