Steampunk-niminen tyylilaji on johtanut myös monien erilaisten elektronisten härveleiden muokkauksiin. Nyt olisi tarjolla tähän vaihtoehtoiseen ajanvirtaan kuuluva näppäimistö, jonka saa suoraan kiinni ranteeseensa.

Tästä tyylikkäästä laitteesta löytyy täydellinen näppäimistö, kosketuslevy sekä laserosoitin. Ääkkösten olemassaolosta ei ole tietoa. Laitteen vastaanottimella on noin 30 metrin kantama, joten näppäimistön kanssa voi helposti vaeltaa hieman kauemmaksikin. Virtalähteenä toimii akku, joka kestää stand by -tilassa 500-700 tuntia. Toimiviin käyttöjärjestelmiin lukeutuvat Windowsit 2000-versiosta ylöspäin sekä Mac-järjestelmät versionumerosta 10.x alaspäin.

Tuotteen valmistuksessa on käytetty muun muassa nahkaa, messinkiä sekä puuta. Jokainen kappale on käsin koottu, eli hintakin on sen mukainen. Yksi näppäimistö vastaanottimineen irtoaa 908 eurolla ja 20 sentillä. Onhan tuo melko taidokkaan näköinen, vaan varsinaista hyötyä tällaisesta tuskin on.

Lähde

Edellinen artikkeliPowerUp 3.0 on älypuhelimella ohjattava paperilennokki
Seuraava artikkeliMakuaistien stimuloimista sähkö- sekä lämpöimpulsseilla