Paperilennokkeja voi taitella todella monia erilaisia. Löytyypä myös niihin kiinnitettäviä moottoreitakin muutamaa eri sorttia. Nyt olisi tarjolla setti, jolla tällaisen yksinkertaisen lennokin voi muuttaa matkapuhelimella ohjailtavaksi!

PowerUp 3.0 koostuu moduulista, jonka voi napsauttaa kiinni itse taittelemansa lennokin runkoon. Tästä osasesta sitten löytyy pikkuinen propelli, kääntyvä peräsin sekä vastaanotin. Ohjaaminen onnistuu iPhonelle ladattavalla sovelluksella. Kääntyminen tapahtuu puhelinta kallistelemalla ja korkeutta voi kontrolloida kaasusäätimellä.

Virtaa lennokki saa pikkuisesta akusta ja yhdellä latauksella voi lennellä noin 10 minuuttia. Pikkuiset törmäyksetkään eivät haittaa, sillä runko koostuu hiilikuidusta ja elektroniikka on suojattu kolhuilta. Bluetoothin avulla ohjattavaa paperilennokkia voi ohjastaa maksimissaan jopa 55 metrin päästä. Peruspaketin saa ~30 eurolla ja siihen sisältyy muun muassa kaikki elektroniikka, varapropelli sekä muutama arkki lennokkipaperia.

Lähde

Edellinen artikkeli[Konsepti] Sign Language Ring muuttaa viittomakielen puheeksi
Seuraava artikkeliTäysin toimiva steampunk-rannenäppäimistö!